Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (44x)
18. 7. 2014
Kuře pečené na jablkách
Apetit
Kuře pečené na jablkách
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (44x)

Čerstvá a šťavnatá jablka jsou univerzální přísadou do dezertů i slaných jídel.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 264 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

20250831_Jablečné_pyré_foto-8.webp

Jablečné pyré: Nejen dětská svačina, ale i tajná ingredience do slaných a sladkých pokrmů

Sladká chuť jablek, jemná konzistence a nekonečné možnosti využití – právě to dělá z jablečného pyré surovinu, která by v kuchyni neměla chybět. Vzniká z rozvařených a rozmixovaných jablek, díky čemuž si zachovává přirozenou svěžest i ovocný charakter. Můžete ho mlsat jen tak, přidat do dezertů či na palačinky, použít jako přílohu k masu nebo vytvořit vlastní variace ochucené kořením, bylinkami či doplněné dalším ovocem.