Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (27x)
22. 11. 2023
Kynutá maková hvězda
Moje Gotowanie
Kynutá maková hvězda
Moje Gotowanie


Snadné
< 120 min
4,4 (27x)

Efektní hvězda z nadýchaného kynutého těsta je plněná vláčnou makovou nádivkou. Tenhle nádherný koláč bude vskutku stylovou ozdobou svátečního stolu. Hvězdu jsme si vypůjčili v Polsku, kde makový závin patří k tradičním vánočním dezertům. Moučníky s mákem tam totiž symbolizují blahobyt a štěstí. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na těsto

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 835.75 kcal
  • Bílkoviny 34.5 g
  • Sacharidy 70.5 g
  • Tuky 52.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Moje Gotowanie, z vydání Apetit Kynutá maková hvězda

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.