Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,7 (15x)
3. 11. 2020
Věnec s čokoládou a mandlemi
Apetit
Věnec s čokoládou a mandlemi
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,7 (15x)

Péct věnec ve formě je výhodné: drží tvar, a pokud vytéká náplň, vsakuje se zpátky do těsta. Dopřejte ale věnci v troubě dost času, aby byl propečený i ve středu.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 větší věnec
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 větší věnec

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5411 kcal
  • Bílkoviny 131 g
  • Sacharidy 581 g
  • Tuky 265 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jitka Burešová profile image
Jitka Burešová
27.11.2021 19:19
Hurá na Vánoce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/11

V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.