Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
5,0 (8x)
2. 12. 2016
Věnec s meruňkami a marcipánem
Apetit
Věnec s meruňkami a marcipánem
Apetit


Pro zkušené
< 60 min
5,0 (8x)

Kynutý věnec je trochu česká vánočka, trochu německá štóla a trochu estonský kringel. Prostě sladká pohádka s mezinárodním obsazením! 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 věnec
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 věnec

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6254 kcal
  • Bílkoviny 139 g
  • Sacharidy 856 g
  • Tuky 236 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.