Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Kvásek (Vecchia madre)


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Tajemství pečiva spočívá v použití kvásku, který si pekař přivezl až ze Sicílie. Využijete ho v receptu na pane campagnolo.


Nezhasínat obrazovku
na 1kg mouky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1kg mouky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 573 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Hnětení chleba

VIDEO: Upeč třeba chleba. Díl druhý: těsto

V předchozím díle vám redaktorka Darina Sieglová s blogerkou Julianou Fischerovou alias Maškrtnicí ukázaly, jak oživit domácí kvásek, abyste si z něj mohli upéct chleba. V následujícím videu se dozvíte, jak proměnit kvásek v hutné chlebové těsto.