Při přípravě lineckého těsta se držte pravila raz, dva, tři (nebo také 1:2:3): K jednomu dílu cukru přidejte dva díly másla a tři díly mouky. Nezapomeňte ani na žloutky, které dodají těstu křehkost, na citronovou kůru a mletou vanilku na ovonění.
Na 1 dávku těsta
Suroviny
Na 1 dávku těsta
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2776 kcal
- Bílkoviny 63 g
- Sacharidy 205 g
- Tuky 182 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008