Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
3,3 (24x)
18. 7. 2014
Kuskus po italsku


Snadné
< 10 min
3,3 (24x)

Ochutnejte lehkou a letní verzi kuskusu. Je krásně šťavnatá a úplně nejlíp chutná z barevných košíčků.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 309.67 kcal
  • Bílkoviny 9.67 g
  • Sacharidy 28.33 g
  • Tuky 16.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.