Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (20x)
18. 7. 2014
Kuskus s chorizem a cizrnou
Pixabay.com
Kuskus s chorizem a cizrnou
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (20x)

Lahůdka s chorizem a cizrnou.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 562.5 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 59.5 g
  • Tuky 21.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
22.07.2010 08:29
skvele rychle a chutne jedlo, ktore zasyti. cibula je lepsia na platky, kuskusu je treba viac (cca 400g) a drubezi vyvar je tam zbytocny...
  profile image
markitka
22.06.2009 16:43
Prosím Vás, nemůžu vidět recepty, kde se kuskus zalívá horkým vývarem jako instantní nudle! Kuskus je těstovina a správně se připravuje vařením v páře. Pokud doma nemáte hrnec na vaření kuskusu, vařte jej v páře jako kynuté knedlíky. Kuskus před vaření promíchejte s trochou vody - jen pokropit a malou lžičkou olivového oleje. Při vaření v páře jej musíte pravidelně promíchat rukama - podle potřeby dokropit vodou, nebo přidat kapku oleje. Vaří se cca 20 - 30 minut do změknutí. PO UVAŘENÍ MUSÍ KUSKUS ZŮSTAT SYPKÝ. Tak si prosím toto jídlo nepleťte s naší kaší.
  profile image
Alena
02.09.2007 15:05
Recept se nachází v č.7/05, str.14
  profile image
Lucis
19.06.2006 20:35
Rychlé, pikantní a dobré. Poprvé jsem tak vyzkoušela cizrnu a teď patří k mým oblíbeným!
  profile image
petra h
31.07.2007 19:21
a uz jsi zkusila Chummus??? fantastická a zdravá náhražka vaječné majonézy stojí za tu námahu. Je třeba použít mixér: uvařená cizrna s vývarem (ne moc,přidat dle konzistence), olivový olej (naopak moc), tahini (tchina) - to je sezamové máslo, česnek, citronová šťáva, mletý římský kmín (cumin),sůl, pepř,lze i chilli...s plackami a čerstvou zeleninou,olivami a zeleninou na kyselo člověka ani nenapadne, že je to nejen bezmasé, ale dokonce i bezmléčné!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006