Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,6 (19x)
30. 9. 2016
Kuřecí plátek v mandlové krustě s otavskými špalíčky


< 60 min
3,6 (19x)

Na takhle výborných obědech si pochutnávají děti v jedné písecké školní jídelně.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na špalíčky

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1496.25 kcal
  • Bílkoviny 68.5 g
  • Sacharidy 170.25 g
  • Tuky 85 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Tým kuchařek z Domova mládeže a Školní jídelny, Písek, z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.