2020/6
2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky.
Apetit, napsáno s chutí
Ovocné košíčky s vanilkovým krémem
Hovězí ragú se zeleninou a čočkou
Šneky s čokomlsem
Špaldoto s koprovým pestem
Burgery s trhaným vepřovým na cidru
Třešňové čatní
Meruňkový sorbet
Jogurtová zmrzlina s medem
Vaflové kornoutky z bílků
Smetanová třešňová zmrzlina
Dýňová ‚svíčková‘ omáčka
Dim sum
Salát Barbra
Ostružinové skyramisu
Italský sendvič de luxe
Japonský rýžový sendvič onigirazu
Wrap s krůtím masem
Snadný jahodový koláč
Nepečená jahodová bomba
Kynuté koláčky s jahodami a makovou drobenkou
Jahodovo-banánový koktejl
Jahodový dort
Cuketové placičky s dipem
Pestrá polévka s bylinkami
Pikantní karotkový salát
Pečený pstruh s bylinkami
Smažená květáková rýže s volským okem
Koláč se špenátem na způsob spanakopity
Zapékané těstoviny s tuňákem
Fazolkový salát à la Caesar
Mrkvové rizoto s hráškem
Brokolicová polévka
Cheesecake s dulce de leche
Trhané vepřové à la hornado
Encocado (ryba v kokosové omáčce s rajčaty)
Empanadas de morocho s chilli omáčkou ají
Ceviche s popcornem

