Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (12x)
18. 7. 2014
Krevety s omáčkou romesco


Snadné
< 60 min
3,8 (12x)

Romesco je tradiční katalánská omáčka k namáčení. Často se jí k mořským plodům, drůbeži nebo zelenině. Naši verzi podávejte jako tapas společně s kořeněnými vepřovými špejlemi, španělskou tortillou s pečenými paprikami a s chlebíčky se šunkou Serrano.


Nezhasínat obrazovku
10–12 (v menu)
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10–12 (v menu)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1518.4 kcal
  • Bílkoviny 43.5 g
  • Sacharidy 25.7 g
  • Tuky 129.4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Krevety s omáčkou romesco

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet