Romesco je tradiční katalánská omáčka k namáčení. Často se jí k mořským plodům, drůbeži nebo zelenině. Naši verzi podávejte jako tapas společně s kořeněnými vepřovými špejlemi, španělskou tortillou s pečenými paprikami a s chlebíčky se šunkou Serrano.
10–12 (v menu)
Suroviny
10–12 (v menu)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1518.4 kcal
- Bílkoviny 43.5 g
- Sacharidy 25.7 g
- Tuky 129.4 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Krevety s omáčkou romesco
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet