Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
2,8 (13x)
18. 7. 2014
Bramborové knedlíky se sýrem


Snadné
< 30 min
2,8 (13x)

Vtipná variace na knedlíky plněné uzeným. Pokud se nechcete vzdát masa, osmahněte na cibulce trochu slaniny a použijte ji místo strouhanky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 611.5 kcal
  • Bílkoviny 25.5 g
  • Sacharidy 87.5 g
  • Tuky 15.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 20:26
Recept se nachází v č.4/06, str.24
  profile image
Tyna
27.07.2007 19:30
Jelikoz mi maso moc nechutna, ale knedliky zboznuju je tento recept pro me naprosto idealni. Delala jsem je uz nekolikrat a vzdy se povedli.
  profile image
Viky
14.10.2006 14:00
Jsou skvělé! Neměla jsem listový špenát, a tak jsem udělala protlak (ochucený cibulkou, vejcem, česnekem, zahuštěný strouhankou) a sýr nastrouhala přímo do něj. Bylo to výborné!
  profile image
Alena
14.10.2006 10:29
Strouhanku jsem nahradila na cibulce osmaženou anglickou slaninou, jak radí Apetit na začátku receptu. Jídlo bylo vynikající. Protože jsem milovník špenátu, chutnalo mi líp, než klasické knedlíky se zelím.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006