Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (11x)
14. 2. 2017
Kořeněné kuřecí plátky


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (11x)

Díky citronové šťávě a kůře maso dostalo příjemně navinulou chuť.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 401.25 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Naire
10.05.2007 05:03
Bylo to urcite prilis kyselym citronem, delala jsem tento recept uz nekolikrat a opravdu hodne zalezi na citronu. Mela jsem jednou i citrony od kamaradky z Recka (domaci) a ty byly pekne "sladke" a jidlo s nimi bylo vynikajici. Bohuzel uplne zrale citrony tu clovek asi jen tak nesezene. Takze citron davat s rozumem a dle kyselosti. :)
  profile image
Jana
05.05.2007 17:46
Tak nevím, přidala jsem tam jen šťávu z poloviny citrónu a přesto maso bylo příšerně kyselé... Doporučovala bych spíše jen zakápnout... Máte někdo s tímto receptem zkušenosti? Mohlo to být třeba jen příliš kyselým citrónem?
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004