Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,0 (136x)
2. 10. 2019
Cuketová buchta s polevou
Apetit
Cuketová buchta s polevou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,0 (136x)

Jednoduchá cuketová buchta na plech, díky které hravě spotřebujete úrodu a dostanete (nejen) do dětí zeleninu. Je rychlá, skvělá, vláčná, a to i bez polevy! A navíc, recept na cuketovou buchtu s kakaem můžete po lehké úpravě proměnit v cuketový perník.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

NA TĚSTO

NA POLEVU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5312 kcal
  • Bílkoviny 94 g
  • Sacharidy 703 g
  • Tuky 233 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(136 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Čokoládový chlebíček

Sladké pečení se zeleninou: Upečte si bábovku, taštičky, perník a spoustu dalších dobrot!

Moučníky skrývající v těstě zeleninu jsou rafinovaným způsobem, jak si zamlsat s menšími výčitkami. Díky zelenině jsou nádherně vláčné, takže vám bábovka už nikdy nezaskočí. Navíc jsou chutné, nadýchané, a přirozeně sladké. Vyzkoušejte do tradičních receptů přidat cuketu, mrkev, řepu nebo dýni. Odvážnější se s námi můžou pustit do pečení s luštěninami.