Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (7x)
8. 4. 2022
Klobásníky
Apetit
Klobásníky
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Místo jednotlivých porcí můžete z těsta připravit dva nebo tři tenké záviny. Klobásníky chutnají zatepla i studené.


Nezhasínat obrazovku

Porce

15
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

15

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 385.8 kcal
  • Bílkoviny 16.93 g
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 22.47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kopřivové pesto

Kopřivy: Připravte je jako „špenát“ nebo pesto, poradíme i kdy a jak je sklízet

Rostou všude, pálí a nejsou to zrovna krásky do vázy. Ano, řeč je o kopřivách. Pokud opustíte tyto předsudky, mohou se kopřivy stát součástí vašeho jídelníčku a připravíte z nich opravdové lahůdky. Tuto zdravou a snadno dostupnou surovinu využívaly už naše prababičky, které z ní připravovaly třeba čaj nebo nádivku. Tak si natáhněte rukavice a vydejte se na kopřivy – ty mladé, křehké a plné síly právě rostou!