Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
5,0 (5x)
9. 2. 2017
Klobásky Cumberland Christophera Robertsona
Apetit
Klobásky Cumberland Christophera Robertsona
Apetit


Pro zkušené
< 60 min
5,0 (5x)

Tyhle klobásky budou milovat hlavně děti, jsou totiž mleté najemno a opravdu decentně kořeněné.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 1 kg klobásek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1 kg klobásek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2484 kcal
  • Bílkoviny 131 g
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 177 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.