Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)
7. 1. 2021
Kedlubnovo-jablečný salát s koprem a jogurtem


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)

Zelný salát s jablky nejspíš znáte. Kedlubny a jablka jdou dohromady přinejmenším stejně dobře a ještě k tomu se dají efektně servírovat ve stylu carpaccia.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 158 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/10

Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.