Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (4x)
18. 7. 2014
Hovězí ruličky plněné mozzarellou


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (4x)

Delikátní způsob, jak hravě a bez stresu připravit horu steaků pro hromadu lidí


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 357.67 kcal
  • Bílkoviny 60.5 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 12.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Stanislava Moravcová ml, z vydání Apetit Hovězí ruličky plněné mozzarellou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
bobihunka
11.05.2010 20:55
Měla jsem trochu problém sehnat pečené papriky, ale celkově bylo jídlo lehké, sladěné, moc jsme si pochutnali :_)
  profile image
sashicka
10.09.2009 18:27
Recept vyborny, trosku jsem ho vylepsila. K bazalce do zavitku jsem pridala cerstvy estragon, okorenila korenim sedmi pepru. Musi se opravdu dodrzet velmi kratka doba pripravy a hlavne MIT KVALITNI HOVEZI. Tady v GB se da dobre hovezi koupit, ale verim, ze v CR to muze byt obtizne. Maso dele tepelne upravovat je spise v neprospech veci. K olivam a paprikam jsem pridala jeste kapary. Podavala jsem s pecenymi brambory s tymianem a cesnekovou majonezou. Cervene vino skvele doplnilo recept. Diky, redakce, jen tak dal :)
  profile image
xkrzl00
03.10.2009 14:14
nemela sem úrolem sehnat dobry hovezi. ono to kvalitni dorazilo uz i knam, verite?
  profile image
sashicka
13.03.2010 16:13
Ale jo, verim :)
  profile image
Alena
04.09.2007 18:13
Recept se nachází v č.3/06, str.58
  profile image
Šárka
18.03.2007 18:10
Podle Apetitu vařím už dlouho, ale tenhle recept mi přijde nepovedeý.
  profile image
Katka
03.07.2006 14:57
Přestože jsem balíčky na pánvi pořádně zprudka osmahla, musela jsem je pak péct ještě min. 20 min. a i tak bylo maso tvrdé jako podrážka, chuťově celkem nevýrazné...
  profile image
Zuzka
03.07.2006 14:40
Přiznám se, že hovězí nemusím, ale tento recept je báječný! Kombinace tenkého plátku masa a mozzarelly je neodolatelná! Jako přílohu doporučuji nové brambory s fazolkami a řeřichou! Mňam...