Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)
18. 5. 2023
Kakaové palačinky s čokoládou a jahodami
Apetit
Kakaové palačinky s čokoládou a jahodami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)

Palačinky jsou stálice sladkých snídaní. Když začnou zrát jahody, máme na ně chuť každý den. Se šťavnatými, omamně vonícími plody jsou totiž úplně nejlepší. Obvykle si je dopráváme se zakysanou smetanou, ale tentokrát jsme neodolali a přidali ještě luxusní čokoládový krém... 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na náplň k podávání

Na jahodový cukr

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2498 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 229 g
  • Tuky 132 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kakaové palačinky s čokoládou a jahodami

Víkend s Apetitem: Pomalá snídaně, která stojí za to. Barevné palačinky vám rozzáří ráno

Víkend je od toho, abyste zpomalili. Není kam spěchat, nikdo vás netahá z postele a na snídani máte čas, jaký ve všední den těžko hledáte. A tak proč si ji neudělat trochu slavnostní? Palačinky jsou klasika, ale zkuste je tentokrát v barvách duhy. Nemusíte mít po ruce žádná umělá barviva – příroda má svou vlastní paletu. A věřte, že když je přenesete na talíř, budete mít hezčí den.