Crêpes Suzette zná snad už každý, ale věděli byste, co jsou třešně jubilee? Flambované třešně s třešňovou pálenkou, které se podávají jako omáčka k dezertům. Tradičně se jimi přelévá vanilková zmrzlina!
Videorecept
Suroviny
Na opilé třešně
Na recept
- Energie 2060 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 226 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/1
Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.