Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Jehněčí kotlety s marockým kořením a ratatouille
Apetitonline.cz
Jehněčí kotlety s marockým kořením a ratatouille
Apetitonline.cz


Pro zkušené
< 30 min
0,0 (0x)

Šťavnaté kotlety s voňavou zeleninou — dokonalé spojení. Jehněčí kotlety s marockým kořením a ratatouille jsou opravdu luxusní pochoutkou, která se nestratí ani na žádné oslavě. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na ratatouille

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1316 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 107 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Jehněčí kotlety s marockým kořením a ratatouille

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Chilli papričky

Kvíz: Co víte o extrémní gastronomii aneb Když jídlo bolí a je odporné a vy si to přesto užíváte!

Proč nejíme všechno, co je jedlé? Proč jíme třeba býčí koule, které by jiné národy nepozřely, ale nejíme hmyz, když bychom se jím mohli bez problémů nasytit? Odpověď je jasná: to, co jíme, nezávisí pouze na chuti, ale na naší kultuře a sociálním prostředí. A extrémní gastronomie zkoumá ty největší extrémy světových kuchyní. Jak se v ní vyznáte?