Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (299x)
18. 7. 2014
Jednoduchý dýňový koláč s mandlemi
Apetit
Jednoduchý dýňový koláč s mandlemi
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (299x)

Jak zpracovat dýni? Jestli vás už polévka omrzela, vsaďte na jednoduchý dýňový koláč s mandlemi. Sladká pochoutka z netradiční suroviny, která si vás rozhodně získá. Recept je jednoduchý, rychlý a klidně do něj můžete přidat i malou hrst nalámané čokolády. Ideální způsob, jak zahnat případné podzimní chmury.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2774 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 125 g
  • Tuky 211 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(299 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Soňa Havlisová profile image
Soňa Havlisová
16.12.2019 14:31

Po přečtení komentářů jsem se receptu dost bála, ale velmi mě překvapil. Velmi dobrý, nadychany koláč. Já jej ještě vytunila kousky 85% čokolády a děti se mohly precpat k prasknutí a to jen tak nějaký koláč nesni. Super recept

  profile image
pjech
02.11.2014 11:47

Recept se mi libil,protoze je bez mouky, ale vubec se nepovedl. Byl moc vlhky a nepropekl se ani kdyz jsem pridavala dalsi a dalsi cas na peceni. Nakonec jsem ho rozhrabala a jsou z nej alespon succhary. Cim to bylo? Ze by tim, ze jsem pouzila hokaido a ne butternut nebo ze mlete mandle byly neloupane? Pak by to melo byt u receptu zdurazneno.

Jana Kopřivová
13.10.2015 16:51

Dobrý den, vždy doporučujeme držet se receptu, tedy uvedených surovin. Slupka u mandlí by neměla hrát roli.

RADKA Zelinková profile image
RADKA Zelinková
13.10.2017 08:01

Dobrý den. Používat jsem maslovou dýni, místo mandlí vlasske ořechy a pekla jsem to snad více jak hodinu a Můj výtvor se vůbec neshoduje s vašim obrázkem. Je to blivajz. Fuj už nikdy více. Škoda tech ořechů.

Martina Zajícová
23.10.2017 09:42

Dobrý den, Radko,
moc nás mrzí, že se koláč nevydařil. Bohužel v tomto případě záměnu ořechů opravdu nedoporučejeme. Naneštěstí jste se sama přesvědčila, že odlišné suroviny vedou k zcela odlišnému výsledku a úplně jiné struktuře koláče. Doufáme, že s dalšími recepty budete mít jen pozitivní zkušenosti. Přejeme příjemný start nového týdne, redakce Apetitu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

Den díkůvzdání

Den díkůvzdání: Legendární menu, které psala americká historie

Když se řekne krocan, brusinková omáčka a dýňový koláč, asi vás ihned napadne Thanksgiving Day neboli Den díkůvzdání. Ale tento svátek je víc než jen slavnostní tabule plná lahodného jídla. Je to příběh minulosti, oslava přítomnosti a symbol sdílení a vděčnosti. Vstupte do světa, kde každý pokrm má svůj význam a tradice se přenášejí z generace na generaci.