Když si na tyhle řezy vezmete k ruce robota, který strouhá a hněte těsto, koláč zavoní z trouby dřív, než se vaši hosté rozkoukají. Nabídněte jim jablečné řezy hned po upečení – zatepla, a třeba i s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou. Tak totiž chutnají nejlíp!
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 7643 kcal
- Bílkoviny 147 g
- Sacharidy 800 g
- Tuky 421 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/8
Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.