Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
5,0 (10x)
18. 7. 2014
Italské kuře se šunkou, bazalkou a fazolemi


> 60 min
5,0 (10x)
Kvalita vína je pro výslednou chuť dost důležitá, takže použijte takové, které vám opravdu chutná!

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1620 kcal
  • Bílkoviny 148 g
  • Sacharidy 80.5 g
  • Tuky 93 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Italské kuře se šunkou, bazalkou a fazolemi

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

samuel podkozinsky
04.02.2015 13:05

ja jsem vynechal bazalku se sunkou, misto toho jsem pouzil peperoncino a petrzelku a vysledek byl super.

Související články

Proteinový box

Proteinová horečka: Móda, nebo nutnost? Mýty a pravda o bílkovinách a kolik jich potřebujeme doopravdy

Bílkoviny. Ještě před pár lety o nich mluvili hlavně sportovci, dnes je najdete na obalech všude – v jogurtech, tyčinkách, pečivu, dokonce i ve vodě. Slovo protein se stalo synonymem zdraví, síly a výkonu. Ale co vlastně znamená, když na obalu svítí nápis „s vysokým obsahem proteinu“? Potřebujeme ho opravdu konzumovat tolik, nebo jsme se v té snaze „jíst správně“ trochu ztratili?