Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,6 (23x)
18. 7. 2014
Kuře po lovecku


< 30 min
4,6 (23x)
Uvařte víc a zamrazte, 35 Kč na porci

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1389.5 kcal
  • Bílkoviny 58.5 g
  • Sacharidy 12.75 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře po lovecku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Nikola Jirková profile image
Nikola Jirková
10.11.2014 10:39

Výborné :) Vážně doporučuji není to nic těžkého a přitom je to chutné. Já osobně jsem volila jako přílohu rýži.

  profile image
meggie
30.03.2008 22:53
Bylo to výborné. Petrželka krásně provoněla celé jídlo. Dá se i s rýží.
  profile image
Mishka
25.10.2007 13:53
Ja som k tomuto receptu este pridala malu bielu fazulku v paradajkovom naleve a bolo to bozske! Zjedol to dokonca aj moj brat, ktory inak fazulu a sampinony zasadne nejedava :)

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.