Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (8x)
21. 9. 2022
Hot dog s kimči
Olive Magazine/Immediate Media
Hotdogy s kimči
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (8x)

Kimči se hodí skoro ke všemu: burgery, hotdogy, sendviče... Zkvasit vlastní kimči je snadné, neobejdete se však bez korejských chilli vloček goču, dostupných v asijských obchodech nebo na internetu (bývají také k dohledání pod anglickým názvem gochugaru). Pokud se vám do domácí výroby kimči nechce, jednoduše použijte kupované – nám se osvědčilo například Vítovo kimči.


Nezhasínat obrazovku

Porce

8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na kimči

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 724.88 kcal
  • Bílkoviny 22.88 g
  • Sacharidy 73.13 g
  • Tuky 38.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.