Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (9x)
21. 9. 2022
Hot dog s kimči
Olive Magazine/Immediate Media
Hotdogy s kimči
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (9x)

Kimči se hodí skoro ke všemu: burgery, hotdogy, sendviče... Zkvasit vlastní kimči je snadné, neobejdete se však bez korejských chilli vloček goču, dostupných v asijských obchodech nebo na internetu (bývají také k dohledání pod anglickým názvem gochugaru). Pokud se vám do domácí výroby kimči nechce, jednoduše použijte kupované – nám se osvědčilo například Vítovo kimči.


Nezhasínat obrazovku

Porce

8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na kimči

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 724.88 kcal
  • Bílkoviny 22.88 g
  • Sacharidy 73.13 g
  • Tuky 38.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_721548244.webp

Co se stane, když do jídla přidáte gochugaru? Korejci ho považují za elixír vitality a zázrak na hubnutí, přitom stojí pár korun

Gochugaru, korejské chilli vločky či prášek, patří mezi ikony asijské kuchyně. Ve světě fermentovaných specialit, grilovaných mas a pikantních polévek je nepostradatelným stavebním kamenem, který dodává jídlu charakteristickou chuť, barvu i vůni. Do českých domácností si našlo cestu především díky popularitě kimchi a experimentům s asijskými marinádami. Pojďme se podívat, čím je gochugaru tak výjimečné, jak chutná a proč je v některých receptech nenahraditelné.