Maso můžete podávat s opečenými bramborami, ale Paul Day by si ho dal v sendviči; podával by ho v pěkné měkké housce na hamburger, nejlépe s domácím salátem Coleslaw s nastrouhanou červenou řepou a majonézou naředěnou jogurtem.
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na kořenicí směs
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 629 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 117 g
- Tuky 8 g
Postup přípravy
Autor: Paul Day, z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem