Galetka se ve Francii říká palačinkám z pohankové mouky. Plnit se mohou sladkou i slanou náplní.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 2828 kcal
- Bílkoviny 144 g
- Sacharidy 227 g
- Tuky 144 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/2
Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry. Apetit, napsáno s chutí.