Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)
9. 2. 2018
Galetka s růžičkovou kapustou
Apetit
Galetka s růžičkovou kapustou a slaninou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)

Galetka se ve Francii říká palačinkám z pohankové mouky. Plnit se mohou sladkou i slanou náplní.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 10 galetek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 galetek

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2828 kcal
  • Bílkoviny 144 g
  • Sacharidy 227 g
  • Tuky 144 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/2

Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry. Apetit, napsáno s chutí.

Související články