Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,8 (85x)
20. 8. 2014
Františkánský švestkový koláč
Apetit
Františkánský švestkový koláč
Apetit


Snadné
< 120 min
3,8 (85x)

Těsto na františkánský švestkový koláč se od běžných kynutých těst liší. Je řidší a po upečení se promění v báječně vláčný koláč s bohatou švestkovou náplní. Ta chuť je prostě neodolatelná! Tento recept si rozhodně zaslouží vaši pozornost a místo ve vaší kuchařce. Jakmile začnou dozrávat švestky, neváhejte a františkánský koláč i upečte. A věřte nám, budete se k němu vracet znovu a znovu!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 900.25 kcal
  • Bílkoviny 19.5 g
  • Sacharidy 100.75 g
  • Tuky 46.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006