Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,6 (172x)
29. 5. 2017
Drobenkový koláč s ovocem
Apetit
Drobenkový koláč s ovocem
Apetit


Snadné
< 45 min
4,6 (172x)

Jednoduchý a rychlý způsob, jak upéct výborný drobenkový koláč. Přesně takový, aby chutnal jak od babičky. A jako bonus je hrníčkový, proto vám práce půjde rychle od ruky. Drobenkový koláč je vláčný, křupavý a plný ovoce.


Nezhasínat obrazovku
na 1 menší plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 menší plech
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4415 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 723 g
  • Tuky 133 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(172 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Martina Motalova profile image
Martina Motalova
01.03.2020 10:42

Wow... jednoduchý, rychlý a chutná naprosto top! Citronová kůra dodá těstu krásnou vůni..

Hana Melkova profile image
Hana Melkova
23.07.2014 20:47

Díky za recept na drobenkový koláč je rychlý a hlavně moc dobrý :) Hanka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.