Vypadá jako umělecké dílo, ale jeho přípravu pod vedením cukráře Jaroslava Valáška zvládnete i v domácích podmínkách. A výroba čokoládových ozdob vás nadchne!
na 12 řezů
Suroviny
na 12 řezů
Na korpus
Na šampaňskou mousse (krém)
Na čokoládovou polevu
Na čokoládové ozdoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6729 kcal
- Bílkoviny 776 g
- Sacharidy 439 g
- Tuky 188 g
Postup přípravy
Autor: Jaroslav Valášek, z vydání Apetit 2013/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/2
Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí