Existuje nádhernější dort než slavný francouzský fraisier? Pochybujeme! Krasavce se šťavnatými jahodami po obvodu jsme tentokrát připravili v čokoládové verzi a věřte nám, nic lepšího už jsme dlouho nejedli. Příprava je pracnější, ale každá vteřina je na výsledku znát.
Suroviny
Na čokoládový piškot
Na krém
Na cukrový sirup na pokapání
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 5327 kcal
- Bílkoviny 138 g
- Sacharidy 512 g
- Tuky 283 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.