Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (26x)
1. 6. 2023
Jahodový dort s jahodovou pěnou
Apetit
Jahodový dort s jahodovou pěnou
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (26x)

Červen si nedovedeme představit bez jahodového dortu. K dokonalému štěstí nám stáčí jednoduchý jemný piškot s vrstvou jahodové pěny a navrch čerstvé jahody zalité želatinou. A aby byl ještě krásnější, vyrovnali jsme jahody ještě po obvodu. Zkrátka jahody na třetí! Vyladěný recept na jahodový dort, který je krásný i lahodný zároveň.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort o průměru 20 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 20 cm

Na piškotový korpus

Na jahodovou pěnu

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 635.83 kcal
  • Bílkoviny 111.58 g
  • Sacharidy 20.92 g
  • Tuky 10.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.