Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (24x)
16. 7. 2015
Čokoládový dort s kokosem
Apetit
Čokoládový dort s kokosem a pekanovými ořechy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (24x)

Hříšný čokoládovo-kokosový sen, který se vám nemusí jen zdát. Můžete si ho rovnou úpéct!


Nezhasínat obrazovku
10-12
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10-12

Na náplň

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1166.4 kcal
  • Bílkoviny 19.8 g
  • Sacharidy 119.4 g
  • Tuky 65.9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Karolína Mainerová
26.09.2015 12:35

Zdravím, :)
mám otázku, mám jednu formu o průměru 26 cm, myslíte když použiju stejný počet ingredienci a udelam korpus jen jeden, budu ho moci rozříznout na tři části? :)
Děkuji,
Karolína

Jana Kopřivová
29.10.2015 16:29

Dobrý den Kájo, doporučujeme postupovat přesně podle receptu, jinak u složitějšího dortu nezaručíme dobrý výsledek.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.