Skořicová bábovka s brusinkami a ořechovou drobenkou do škatulky ‚klasická‘ rozhodně nepatří. Je plná ořechů, lehce nakyslých brusinek a krásně voní po skořici. Díky zakysané smetaně je vláčná, a přesto nadýchaná. Rychlý recept na dokonalý moučník nejen na neděli...
Na 1 bábovku
Suroviny
Na 1 bábovku
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5867 kcal
- Bílkoviny 97 g
- Sacharidy 690 g
- Tuky 292 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů
Komentáře
Bábovka je vynikající. Neměla jsem brusinky, tak jsem dala červený mražený rybíz. Do těsta jsem nedávala už krupicový cukr, bábovka byla až tak dost sladká. Ořechovou drobenku jsem nedávala až do kraje bábovky a lehce přimáčkla do těsta. Krásně se vyklopila z formy. Doporučuji.