Vegetariánská lahůdka šéfkuchaře Marka Mráze. Největší výhodou tohoto receptu je, že se nemusíte zdržovat namáčením čočky. Používá se totiž červená čočka, která je uvařená za 15–20 minut i bez namáčení. Pochází z Orientu a vyznačuje se jemnou chutí. K dostání je většinou už loupaná, neloupaná má totiž fialovou barvu.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2363 kcal
- Bílkoviny 110 g
- Sacharidy 267 g
- Tuky 91 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009