Šťavnatý a výrazný celer se výborně spojí s neutrálnějšími bramborami. Zapečením vše získá i chuťovou soudržnost a zlatavý sýr vytvoří pověstnou ‚třešničku na dortu‘. Celerovo-bramborový gratin udělá radost všem milovníkům zeleniny a celeru zvláště. Ať už jako plnohodnotné hlavní jídlo, nebo neobvyklá zeleninová příloha třeba k pečenému masu.
6-8
Suroviny
6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 370.5 kcal
- Bílkoviny 10.67 g
- Sacharidy 31.33 g
- Tuky 21.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007