Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (37x)
18. 7. 2014
Celerovo-bramborový gratin
Apetit
Celerovo-bramborový gratin
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (37x)

Šťavnatý a výrazný celer se výborně spojí s neutrálnějšími bramborami. Zapečením vše získá i chuťovou soudržnost a zlatavý sýr vytvoří pověstnou ‚třešničku na dortu‘. Celerovo-bramborový gratin udělá radost všem milovníkům zeleniny a celeru zvláště. Ať už jako plnohodnotné hlavní jídlo, nebo neobvyklá zeleninová příloha třeba k pečenému masu.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 370.5 kcal
  • Bílkoviny 10.67 g
  • Sacharidy 31.33 g
  • Tuky 21.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007