Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (24x)
18. 7. 2014
Bramborové noky


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (24x)

Pochopitelně můžete koupit hotové chlazené noky, ale z domácích budete mít větší radost. Důležitý je výběr brambor – v každém případě se vyhněte novým bramborám a bramborám na pečení.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 243 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 47.75 g
  • Tuky 0.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.10.2007 08:13
Recept se nachází v č. 3/07, str.56

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Univerzální krém do vánočního cukroví

Dokonalý univerzální krém do vánočního cukroví: Jeden základ, čtyři chuťové obměny

Každý, kdo někdy pekl vánoční cukroví, ví, že těsto je jen půlka úspěchu. Teprve krém rozhodne, jestli půjde o kousky, nad kterými se všem budou sbíhat sliny. Čím letos cukroví naplníte si už ale lámat hlavu nemusíte – máme pro vás recept na jeden univerzální krém, který se povede vždycky. Z jednoho základu vytvoříte čtyři (a klidně i víc) chuťových variant. Čokoládový, kávový, mandlový, karamelový nebo pistáciový? Vyberte si podle nálady nebo chutí vašich blízkých.