Noky, klobásky a smetanová rajčatová omáčka? Tohle si nenecháme ujít, prakticky už sedíme u stolu. Noky do tohoto jídla není vůbec potřeba předvářet, protože se uvaří přímo v omáčce. Díky tomu při vaření zašpiníte jen jedinou pánev!
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 890 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 68.67 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/10
Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.