Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (16x)
29. 11. 2018
Krupicové noky
Apetit
Krupicové noky s tvarohem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (16x)

Odpalované těsto nemusí být jenom na větrníky – tyhle noky jsou toho perfektním důkazem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2544 kcal
  • Bílkoviny 106 g
  • Sacharidy 318 g
  • Tuky 95 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250524_Tvarohové_nočky_s_rozmačkanými_jahodami_foto-1.jpg

Tvarohové nočky s rozmačkanými jahodami: Užijte si chuť léta a dětství. A s našimi variacemi si je dopřejte i mimo sezonu

Voňavé jahody (nebo jiné letní ovoce), nadýchané nočky z tvarohu a smetana, která všechno jemně propojí – tenhle recept vrací do bezstarostných časů prázdnin, které jsme si užívali jako děti. Přitom ho zvládnete za půl hodiny a s minimem surovin. A co když zrovna není sezona jahod? Nevadí. Ukážeme vám, jak nočky oživit meruňkami, malinami nebo třeba pečenými švestkami s medem.