Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
4,5 (21x)
1. 6. 2016
Aglio e olio
Apetit
Aglio e olio
Apetit


Velmi snadné
< 15 min
4,5 (21x)

Základní pravidlo zní: jakmile česnek začne v pánvi žloutnout, okamžitě vypněte plamen. Navíc čím pomaleji a na menším plameni budete česnek opékat, tím více chuti se z něj vyluhuje. Aglio e olio jak má být!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 326.25 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

Aglio olio

Co se skrývá pod tajemným názvem aglio olio a jak dokonale připravit nesnadnější těstoviny na světě

Aglio e olio v italštině znamená doslova „česnek a olej“. Jídlo, který se označuje jako aglio e olio, se skládá ze tří základních surovin: česneku, olivového oleje a (většinou) špaget. Použít však můžete jakékoli těstoviny. Jde o jídlo tradiční italské kuchyně, zejména na jihu země. Přidat do něj můžete i chilli papričky, pokrm pak ponese název aglio olio e pepperoncino.