Křupavé krekry jsou skvělý způsob, jak využít přebytečný kvásek. Můžete je podávat nejen k pomazánkám, ale i k nejrůznějším dipům nebo jen tak, jako zobání k televizi.
Suroviny
Na recept
- Energie 1573 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 175 g
- Tuky 70 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.