Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (49x)
18. 10. 2022
Kváskové krekry
Apetit
Kváskové krekry
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (49x)

Křupavé krekry jsou skvělý způsob, jak využít přebytečný kvásek. Můžete je podávat nejen k pomazánkám, ale i k nejrůznějším dipům nebo jen tak, jako zobání k televizi.


Nezhasínat obrazovku
Na 2–3 plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2–3 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1573 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 175 g
  • Tuky 70 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/10

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.