Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 30 min
2,6 (12x)
18. 7. 2014
Cibulový chléb
Apetit
Cibulový chléb
Apetit


Pro zkušené
< 30 min
2,6 (12x)

Upečte si chleba! Domácí, voňavý, zdravý, s kváskem.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 577.75 kcal
  • Bílkoviny 14.63 g
  • Sacharidy 107.38 g
  • Tuky 7.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,6/5

Hodnocení receptu

2,6/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.