Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
3,1 (46x)
6. 2. 2017
Špaldové houstičky


< 30 min
3,1 (46x)

Tyhle houstičky vám připomenou staré dobré dalamánky. Protože se těsto zadělává den předem, jsou ideální k snídani (vstanete, umotáte housky a můžete si jít ještě skoro na hodinku lehnout nebo číst).


Nezhasínat obrazovku
na 12 housek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 12 housek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1256 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 201 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.