Zahajte štědrovečerní večeři elegantními kanapkami. Kombinace celerové remulády, křepelčího vejce a kaviáru je naprosto odzbroujující.
Suroviny
Na celerovou remuládu
Na košíčky
Na ozdobení
Na recept
- Energie 1785 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 63 g
- Tuky 135 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/12
Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.