Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (12x)
18. 7. 2014
Uzený losos s crème fraîche a vodkou
Apetit
Uzený losos s crème fraîche a vodkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (12x)

Créme fraîche bývá nejčastěji přirovnáván k vysokoprocentní zakysané smetaně. Ale i tohle srovnání lehce pokulhává - créme fraîche je jemnější a lahodnější. Uzený losos a kopeček tohoto jemného smetanového krému je hotovou delikatesou!


Nezhasínat obrazovku
3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 720.67 kcal
  • Bílkoviny 75.67 g
  • Sacharidy 12.67 g
  • Tuky 39.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

Letní hostina v zahradě

Svatojánská noc voní bylinkami: Připravte si čaj podle starých tradic a užijte si letní slavnost pod širým nebem

Noc z 23. na 24. června patří k těm nejkouzelnějším v roce. Podle dávných tradic tehdy bylinky získávají největší sílu, skály se otevírají, zamilovaní k sobě nacházejí cestu – a kdo je ve správný čas na správném místě, může najít i ukrytý poklad. Ať už na čáry věříte, nebo ne, tahle noc si zaslouží vlastní rituál. Třeba šálek magického čaje z čerstvých bylin.