Málem se nechce věřit, že tyhle skvělé balíčky – spojení tradiční japonské tvarované rýže a sendvičů – byly vynalezeny teprve před třiceti lety. Vhodné pro kteroukoli denní dobu! Japonský rýžový sendvič je fantastické spojení, které rozhodně stojí za povšimnutí.
Porce
Suroviny
Porce
Na rýži
Na náplň
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 993.5 kcal
- Bílkoviny 73.75 g
- Sacharidy 87 g
- Tuky 23.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí