Piškot, vanilkový pudink a pořádná vrstva jahod pod sklem. Tak prosté, a přitom efektní a naprosto dokonalé! Chcete-li dort ještě o trošičku vylepšit, přidejte pod pudink poctivou vrstvu domácího džemu. Samozřejmě jahodového. Jahodový dort jak vyšitý.
Porce
Suroviny
Porce
Na korpus
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 3975 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 534 g
- Tuky 167 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí