Chřestová sezona u nás trvá obvykle od dubna do konce června. Chřest je skvělý sám o sobě i v roli luxusní přílohy – jako v tomhle receptu.
Suroviny
Na omáčku
Na recept
- Energie 2602 kcal
- Bílkoviny 166 g
- Sacharidy 14 g
- Tuky 205 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!