„Tatarák mám rád ve všech možných úpravách. Je rychlý na přípravu, ale musíte si dát záležet na dochucení. Tahle verze je pro mě ze všech nejlepší – když mám po ruce čerstvý lanýž, nastrouhám ho ještě navrch. To je pak teprve zážitek,“ prozrazuje Martin Tino Hrnčiar z Forbidden Taste.
Suroviny
Na recept
- Energie 547 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 17 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.